Home

DISTRIBUTION

Menemerus bivittatus
(♂,♀)
(DUFOUR, 1831)

Distribution

Aitutaki, Ambon Island, American Samoa, Angola, Argentina, Australia, Bermuda, Bintan Island, Brazil, Burundi, Cambodia, Canary Islands, Cape Verde, Caroline Islands, Chile, China, Colombia, Congo, Cook Islands, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Djibouti, Dominican Republic, Egypt, El Salvador, Ethiopia, Fiji, France, French Polynesia, Galapagos Islands, Gambia, Ghana, Great Britain, Guam, Guyana, Haiti, Hawaii, Hispaniola Island, India, Indonesia, Italy, Jamaica, Japan, Java, Kenya, Krakatau, Lao, Laysan, Liberia, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mariana Islands, Marquesas Islands, Marshall Islands, Mauritius, Mexico, Micronesia, Midway Atoll, Montebello Islands, Nepal, New Caledonia, New Hebrides, Nigeria, Niue, Pakistan, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Philippines, Portugal, Puerto Rico, Reunion, Saint Croix, Saint Helena, Saint Thomas, Samoa, São Tomé, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Singapore, Society Islands, South Africa, Spain, Switzerland, Taiwan, Tanzania, Thailand, Tonga, Trinidad, Tuamotu Islands, Turks and Caicos Islands, United Kingdom, USA, Vanuatu, Venezuela, Vietnam, Virgin Islands, Zimbabwe,

Collected Material

© Dr. Metzner 2020